Logo_thedecisioninstitute_logo-rgb-small

Data, IT en digitalisering in de zorg zijn het op één na grootste knelpunt bij het implementeren van Value-Based Health Care. Hoe kunnen medici en managers het beste omgaan met de data- en IT-ontwikkelingen? Leer en spreek mee over praktische oplossingen vanuit het medisch team en de patiënt.

In deze Summer School wordt niet alleen gekeken naar de problematiek van werken met data & IT, maar juist naar de oplossingen. De volgende vragen komen aan bod:

  • Wat gaat typisch fout bij het werken met data & IT?
  • Wat zijn bestaande praktische oplossingen om dit op te lossen?
  • Welke aanpak zorgt voor een succesvolle uitkomst?
  • Hoe wordt de 'taalbarrière' tussen medici en IT-ers hanteerbaar?
  • Hoe kan het gat tussen IT en medici gedicht worden?

In de ochtend wordt gestart met de cases 'Care Group' en 'Carolinas HealthCare System: Consumer Analytics', onder leiding van Prof. dr. Fred van Eenennaam. Gerbrand van de Beek (VitalHealth Software), deelt zijn visie en ervaringen met het betrekken van patiënten door middel van IT.

In de middag wordt de case 'Partners Healthcare System (PHS): Transforming Health Care Services Delivery Through Information' behandeld door Prof. dr. Fred van Eenennaam. Daarnaast biedt dr. Marco Götte (HagaZiekenhuis) inzicht in de manieren waarop een arts zich kan equiperen met IT, in plaats van het te zien als een last.

Leer hoe u IT in uw voordeel kan laten werken en kom naar deze Special Summer School op 11 augustus!


Wegens succes herhaald op 12 augustus: Summer School Value-Based Health Care: Richting 2020

In deze Summer School worden de meest recente ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van Value-Based Health Care (VBHC) besproken. Hoe zal het toepassen van VBHC er uit zien in de toekomst en hoe implementeer je VBHC in een zorgorganisatie? Leer en praat mee in deze vijf uur durende Summer School op het prachtige Landgoed de Salentijn.

Naast de ‘Meetbaar Beter’ case, een bekend Nederlands voorbeeld van Value-Based Health Care in Nederland, komen aan de hand van onder andere de case ‘Mayo Clinic: the 2020 initiative’, de meest actuele VBHC onderwerpen aan bod.

De Summer school biedt, naast een blik in de toekomst, verdieping in Value-Based Health Care. Leer over de nieuwste ontwikkelingen op VBHC gebied en kom op 12 augustus naar Landgoed de Salentein!

Beide Summer Schools zijn inclusief lunch en voorzien van een BIG-accreditatie. Mis het niet en schrijf u nu in op http://www.thedecisioninstitute.org/application-form-vbhc-masterclasses/.


(advertorial)