Normal_mst_medisch_spectrum_twente

Tijdens de Publieksacademie van het Medisch Spectrum Twente (MST) delen specialisten hun kennis over de werking van het menselijk lichaam, de signalen die kunnen wijzen op een probleem én behandeling, onderzoeken en innovatie. Tevens gaan zij tijdens de gratis bijeenkomsten in op zelfzorg: hoe houd je je eigen lichaam gezond? Dat meldt MST. 

Met de Publieksacademie wil MST de gezondheid in de regio bevorderen en inwoners kennis laten maken met de wereld achter het ziekenhuis. In 2017 organiseert het ziekenhuis vier bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst staat een ander gezondheidsthema centraal.

De eerste bijeenkomst van de Publieksacademie wordt georganiseerd op donderdag 23 maart van 18.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze avond vertellen onze neurologen en neurochirurg het publiek meer over de hersenen. Hoe werkt het brein en wat gebeurt er als de hersenen haperen bij een beroerte en de ziekte van Parkinson. Tijdens de avond praten zij inwoners bij over behandelingen, preventie én onderzoek. Aanmelden voor de bijeenkomsten kan via www.mst.nl. 

Door: Redactie Nationale Zorggids