Logo_13647_jaa_logo_zorgtotaal_2017

Op donderdag 16 maart 2017 wordt in Utrecht tijdens de vakbeurs Zorgtotaal voor de derde keer de Gouden Oor Award Zorg uitgereikt. De Award stimuleert zorgorganisaties om de behoeften van hun klanten te (ver)kennen en om klanten invloed te geven in hoe de zorg tot stand komt. Eerder werd deze klantgerichtheidsprijs gewonnen door Family Centered Intensve Care (2014), Nieuw Amstelrade (2014) en het Alaxander Monro Borstkankerziekenhuis (2015). De genomineerden voor 2017 zijn bekend. Dat meldt Zorgtotaal. 

De genomineerden voor 2017 zijn Care for Cancer, een organisatie die individuele ondersteuning biedt aan mensen met kanker om zo voorbij de blokkade van een levensbedreigende ziekte te komen. Ook Cicero Zorggroep is genomineerd. De zorggroep heft een luisterende ‘evidence based’ aanpak bij onbegrepen gedrag voor mensen die zich niet meer kunnen uitspreken. Tot slot is Stichting Dichterbij een nominatie te pakken.

Behalve de presentatie van de drie casussen, wordt een key-note speech verzorgd door luisterprofessional Corine Jansen. In de laatste ronde, tijdens Zorgtotaal 2017, bepalen jury en publiek welke organisatie de Gouden Oor Award Zorg ontvangt. De ochtend, die duurt van 9.30 – 12.30 uur, is gratis bij te wonen. Dit kan door in te schrijven op http://goudenoor.nl/agenda/gouden-oor-award-zorg-2017/

Zorgtotaal 2017 wordt van 14 t/m 16 maart gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan. Ook de Nationale Zorggids is uiteraard aanwezig op Zorgtotaal. Ook de Nationale Zorggids is uiteraard aanwezig op Zorgtotaal. We zien u graag bij stand B020 in hal 9 voor een kopje koffie! 

Door: Redactie Nationale Zorggids