Logo_logo_nieuw_gb_logo

Van plan om binnenkort (Value-Based) Health Care educatie te volgen? Overweeg dan de VBHC Green Belt Track, waarmee u in vier sessies wordt opgeleid tot Certified VBHC Green Belt!

The Decision Institute biedt alle zorgprofessionals met een passie voor patiëntwaarde de kans zich klaar te stomen voor het Certified VBHC Green Belt examen. In vier sessies van 4,5 uur worden de belangrijkste begrippen van VBHC uitgelegd, krijgt de deelnemer inzicht in de verschillende VBHC tools en komen de belangrijkste uitdagingen voor implementatie van Value-Based Health Care aan bod. En niet te vergeten: wat uw rol gaat zijn bij de implementatie van VBHC, waarbij onder andere gekeken wordt naar medisch leiderschap en teamwork.

Deelnemen aan de sessies is op ieder moment van het jaar mogelijk. Bent u zorgprofessional, medisch bestuurder of klinisch manager? Kijk dan op de website van The Decision Institute voor meer informatie en de eerstvolgende sessiedata. Bekijk vooral even het filmpje over de opleiding tot Certified Green Belt. 

(Dit is een advertorial)