Normal_rss_entry-199968

Acht bekende Nederlandse mannen gaan volgende maand uit de kleren op Net5 om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Een van hen is Simon Keizer, maakte hij zelf bekend in een video op het Instagram-account van de tv-zender.

Simon geeft op Instagram alvast een voorproefje van het programma For One Night Only: He-le-maal naakt. De acht BN'ers gaan volgens Net5 "tijdens een iconische dansact voor één keer helemaal naakt". De nietsverhullende dans is op donderdag 14 november om 20.30 uur te zien. Welke andere BN'ers poedelnaakt gaan, maakt Net5 later bekend.

"Toen ze me vroegen dacht ik: daar sta ik niet om te springen", zegt Simon op Linda.nl. "Maar toen ik er meer over hoorde, vond ik het zo'n mooi idee. Het programma gaat helemaal niet de platte kant op. Het wordt met klasse gemaakt."

De Volendammer is nerveus om op televisie zijn onderbroek uit te trekken. "Gelukkig doen we het met z'n achten. In mijn eentje had ik echt gezegd: hell no. Maar het gaat nou eenmaal om dat gebied, dus dan moet je dat letterlijk blootgeven."

Door: ANP