Nationale Gezondsheidsbeurs

Van 6 tot en met 9 februari is de dertiende editie De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs zullen zo'n 150 deskundigen, autuers en influencers spreken en workshops geven over gezonde leefstijl. Dit meldt De Nationale Gezondheidsbeurs.

De Nationale GezondheidsBeurs is met 45.000 bezoekers in 4 dagen Europa's grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl en biedt naast 327 exposanten elke dag meer dan 110 veel interactieve lezingen, workshops, proeverijen, kookdemonstraties, yoga-sessies, behandelingen en gezondheidstesten.

Allergietest op de AllergieBeurs

Onderdeel van de Nationale GezondheidsBeurs is de AllergieBeurs. Hier ligt de nadruk op lekker leven met allergie. Verschillende exposanten testen op allergie en geven advies hoe ermee om te gaan. Bijvoorbeeld met allergie voor gras- en boompollen, huisstofmijt en dierlijke huidschilfers. Verder informatie over wat je wél kunt eten, drinken en doen bij een allergie of overgevoeligheid.

Influencers op de GezondheidsBeurs

Bekende sprekers op de beurs zijn onder meer Anna Nooshin, Goedele Liekens, Isa Hoes, Fien Vermeulen, Kelly Weekers, Rudolph van Veen en nog vele anderen. Het volledige programma is te vinden op www.denationalegezondheidsbeurs.nl/programma.

Door: Nationale Zorggids