Normal_pexels-mart-production-7089401

De huisartsenzorg staat onder grote druk. Huisartsen krijgen er steeds meer taken bij en hebben daardoor in combinatie met de administratieve lasten, een hoge werkdruk. Wie op zoek is naar meer tijd voor zijn of haar patiënten, kan zich als franchisenemer aansluiten bij Praktijk Lichaamsmeting. Op vrijdag 30 september 2022 organiseert de Praktijk Lichaamsmeting een voorlichtingsbijeenkomst voor huisartsen, maar ook voor leefstijlcoaches, (psycho)therapeuten en andere zorgprofessionals die een eigen praktijk willen opstarten of overnemen en een Positieve Gezondheid Zorgverlener willen worden.

 

 

Begin juli trokken huisartsen grootschalig aan de bel. Ze zijn het zat het afvoerputje van de zorg te zijn en willen af van de hoge werkdruk en extra taken die op hun bord vallen. Ook in andere sectoren van de zorg stijgt de werkdruk. Bent u het ook zat? Als Positieve Gezondheid Zorgverlener binnen uw eigen franchise van Praktijk Lichaamsmeting kunt u meer tijd besteden aan uw patiënt én levert u een bijdrage aan een land waarin mensen langer, gezonder én  gelukkiger leven dan waar dan ook in de wereld. Want de mens is meer dan zijn aandoening. Praktijk Lichaamsmeting werkt samen met het Institute for Positive Health, opgericht door Machteld Huber en levert daarmee een bijdrage Positieve Gezondheid in heel het land.

Positieve Gezondheid Zorgverlener

Zorgverleners die zich specialiseren in Positieve Gezondheid zijn opgeleid om patiënten gericht te behandelen op basis van de assen van Positieve Gezondheid. Daarbinnen behoudt iedereen zijn eigen vakdisciplines.

Over Praktijk Lichaamsmeting

Praktijk Lichaamsmeting van Kees Korteweg wil het zelf herstellend vermogen van het lichaam  stimuleren en onderhouden. Dit gebeurt met geavanceerde apparaten en/of orthomoleculaire of homeopathische producten.

Ons doel is door middel van verschillende meetapparatuur tot de oorzaak van het probleem te komen. Deze technieken laten zien  of er fysieke, mentale of emotionele blokkades in het lichaam zijn én kan allergieën of intoleranties opsporen. In zulke gevallen kan het zinvol zijn om homeopathische of orthomoleculaire producten te gebruiken.

Ook kan er met biofysische apparatuur unieke kenmerken van een persoon worden vastgesteld.

De verschillende metingen  helpen  ontwikkelingen en tendensen in het lijf vast te stellen vóórdat de patiënt er zelf iets van merkt. Door tijdig adviezen op te volgen kan het biologische systeem gezond en flexibel worden/blijven. De weerstand verhoogt, er is meer energie in het lichaam en de gemoedstoestand verbetert. Praktijk Lichaamsmeting heeft op deze manier al meer dan 6.000 tevreden en terugkerende klanten mogen helpen.

Franchisenemer Praktijk Lichaamsmeting

Bent u geïnteresseerd in onze holistische werkwijze? U kunt franchisenemer worden, waardoor u mensen helpt hun gezondheid vorm te geven via diepgaande inzichten in hun eigen lichaam en geest. Tijdens de voorlichtingsmiddag op vrijdag 30 september 2022 maakt u kennis met de verschillende apparaten waarmee we meten en behandelingen. Meer informatie over de voorlichtingsdag vindt u hier. Op deze pagina kunt u zich ook aanmelden.

Vragen? Deze kunt u stellen via vragen@lichaamsmeting.nl.