Normal_rss_entry-381558

De negen zendergezichten van SBS6 zijn begonnen aan de Alpe d'HuZes. Via social media geven onder anderen Dennis van der Geest, Jan Versteegh en Chatilla van Grinsven updates over de voortgang.

Van der Geest deelt een video van het moment vlak voor vertrek. Daarop is hij te zien met Shownieuws-presentator Manuel Venderbos. "Klaar voor?", vraagt hij hem. Versteegh is inmiddels al twee keer de Alpe d'Huez op gefietst. "Twee keer naar boven. Helemaal naar de tering", schrijft hij bij een foto. Van Grinsven loopt de Alpe d'Huez op en noemt dat "een hele klim".

Kankeronderzoek

De Alpe d'HuZes is een jaarlijks evenement waarbij duizenden Nederlanders de Franse bergtop Alpe d’Huez lopend of fietsend beklimmen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Verschillende SBS-sterren fietsen onder leiding van Leontien van Moorsel mee.

Presentatrice Evelien de Bruijn is net als vorig jaar ter plaatse om gedurende de hele dag live updates te geven voor SBS6 en Radio 10. Aan het einde van de dag wordt in Vandaag Inside bekendgemaakt hoeveel geld er is opgehaald.

Door: ANP