Normal_620

In de nieuwste uitgave van het magazine van het NIAZ-nieuws staat een interview met de directie en het MT van het Havenziekenhuis. Aanleiding voor dit interview was het opnieuw behalen van het NIAZ-certificaat dit jaar.

In het interview vertellen Johan Dorresteijn (directeur), Ineke Leenders (voorzitter Vereniging Medische Staf) en Marcel van Schadewijk (algemeen manager) waar het Havenziekenhuis voor staat en welke keuzes er gemaakt zijn om hier te komen. Klik hier om het volledige artikel te downloaden.

Het Havenziekenhuis slaagde afgelopen voorjaar opnieuw voor het keurmerk van het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg. Op woensdag 12 mei, de dag van de verpleging, ontving dit Rotterdamse ziekenhuis aan de Maas het NIAZ certificaat uit handen van mevrouw drs H.W.M Beaard, directeur van het NIAZ. De NIAZ accreditatie werd eerder in 2008 al verleend aan het Havenziekenhuis. Met dit keurmerk krijgen patiënten de garantie dat het Havenziekenhuis doorlopend en systematisch werkt aan een betere organisatie en een betere kwaliteit van de zorg.