Normal_1687

Op maandag 7 maart organiseert NAH Ontmoetingspunt Almere een inloopspreekuur in het Flevoziekenhuis voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Tijdens dit spreekuur zijn drie ervaringsdeskundigen aanwezig. Dit spreekuur is bedoeld om gewoon met elkaar te praten, voorlichting te krijgen of samen iets te ondernemen. Het spreekuur vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in mijnInfopunt in het Flevoziekenhuis te Almere (gratis, aanmelding is niet nodig).

NAH
Het inloopspreekuur is speciaal ingericht voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, zoals een hersenbloeding, beroerte (CVA) of hersenbeschadiging na een ongeluk. NAH treft niet alleen ouderen; ook veel jongeren kunnen NAH oplopen.

Drie ervaringsdeskundigen, zelf ook met NAH, hebben dit initiatief opgezet omdat zij het zelf lotgenotencontact missen; ervaringen delen is voor veel mensen een prettige manier om met een aandoening om te (leren) gaan.

Het spreekuur krijgt een vervolg in het Flevoziekenhuis op maandag 4 april, 2 mei en 6 juni. De koffie staat klaar voor mensen met NAH en hun familie of vrienden.

De inloopmiddag NAH in het Flevoziekenhuis is een initiatief van NAH Ontmoetingspunt Almere dat normaliter in het Parkhuys Almere bijeenkomsten organiseert. Het initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met de nurse practitioner CVA van het Flevoziekenhuis.