Normal_1690
Het VU medisch centrum lanceert vandaag www.werkenbijVUmc.nl. Deze totaal vernieuwde werkenbij-website biedt de allerlaatste snufjes op het gebied van werven en geeft iedere werkzoekende een goed beeld van het VUmc als werkgever.

De site bevordert de interactie met de potentiële medewerker. www.werkenbijVUmc.nl biedt speciale pagina’s voor vele doelgroepen, integratie met social media en de mogelijkheid om te chatten met recruiters van het VUmc.

OK-personeel, verpleegkundigen, medisch analisten, laboranten, wetenschappers en leerlingen krijgen bij binnenkomst een extra begroeting. Voor deze belangrijke professionals in het zorgproces heeft het VUmc namelijk speciale pagina's ontworpen. Hier maken zij kennis met de sfeer van VUmc, lezen over doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden en lezen verhalen van VUmc-medewerkers. Ook worden relevante nieuwsberichten getoond, kunnen ze zich aanmelden voor evenementen en worden op hen toegesneden vacatures getoond.
 
Social  media
De website zit vol met nieuwe media als Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Via de vele YouTube-video's krijgt de bezoeker een goed beeld van de dagelijkse gang van zaken op de afdelingen. Zij kunnen gemakkelijk pagina's delen met vrienden en zijn een click verwijderd van de diverse online profielen van VUmc. Zo kunnen  potentiële medewerkers  via verschillende kanalen contact maken met VUmc. Daarnaast kunnen ze ook live chatten met de recruiters. Direct een vraag stellen over een vacature, is dus geen probleem.