Medisch Centrum De Veluwe (MCV)

Medisch Centrum De Veluwe (MCV)
Arnhemseweg 2B
7331 BK Apeldoorn

Arnhemseweg 2B
7331 BK Apeldoorn
Telefoon:
055-5385555
Fax:
055-5385556

Medisch Centrum de Veluwe Medisch Centrum de Veluwe (MCV) is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) en is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wij bieden zorg aan patiënten met een maag-, darm- en leveraandoening. Deze zorg bestaat uit enerzijds poliklinische spreekuren en anderzijds endoscopisch onderzoek in dagbehandeling.

Tekort aan MDL-artsen Op dit moment is er een tekort aan MDL-artsen in Nederland. Volgens de meeste recente berekeningen zal dit tekort alleen maar toenemen. Dit betekent voor de patiënt steeds langere wachttijden en dat is zeer vervelend.

Om dit gat te vullen, heeft Medisch Centrum de Veluwe in april 2010 haar deuren geopend. Door onze vernieuwende, innovatieve opzet kunnen we een zeer flexibel zorgpakket aanbieden. Het medisch team Ons medisch team bestaat uit maag-, darm-, leverartsen en gespecialiseerde verpleegkundigen, die in een multidisciplinaire aanpak een behandelplan samenstellen.

Eén van de redenen dat MCV een snelle, complete zorg biedt, is het inzetten van gespecialiseerde verpleegkundigen. Zij begeleiden patiënten zowel op de polikliniek als tijdens de onderzoeken, dragen zorg voor toediening van intraveneuze medicatie en zijn eerste aanspreekpunt voor de chronische patiënt.

NZG Locatie