Centrum Begeleid Werken

Centrum Begeleid Werken
Gerrit Rietveldweg 2
1703 DD Heerhugowaard

Gerrit Rietveldweg 2
1703 DD Heerhugowaard
Telefoon:
072-5671370
Website:
http://www.cbw.st-er.nl
E-mail:
administratie@cbw.st-er.nl

Het Centrum Begeleid Werken (CBW) biedt mensen met een arbeidsbeperking een kans op een baan in een reguliere werkomgeving. Zowel werkgevers als mensen met een beperking kunnen gebruik maken van de diensten van het CBW. Op deze site kunt u informatie vinden over de diensten van het CBW Het CBW ondersteunt mensen die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben door een verstandelijke, lichamelijke, sociaal-emotionele en/of psychische beperking of door niet aangeboren hersenletsel.

Wij bieden hen ondersteuning bij het vinden en behouden van een baan daarbij inspelend op de vraag en het aanbod van de arbeidsmarkt. Daar waar dit reëel is wordt gezocht naar een betaalde baan.

Het is echter ook mogelijk om via het CBW onbetaald te werken of een leertraject te volgen en werkervaring op te doen.

Het CBW is een professionele organisatie en heeft een uitgebreid netwerk van werkgevers en is snel in staat in te spelen op ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Begeleid werken kan vaak vanuit verschillende wettelijke regelingen worden gefinancierd.

Het CBW ondersteunt ook mensen met een verwijzing vanuit de gemeente of het UWV (Bijvoorbeeld vanuit een Persoonlijke Ondersteuning, Sociaal Activeringstraject of Individueel Reintregratietraject).

NZG Locatie