Twinkeling Kinder- en Jeugdzorg Kinderdienstencentrum (Dichterbij)

Twinkeling Kinder- en Jeugdzorg Kinderdienstencentrum (Dichterbij)
Westsingel 200
5961 DH Horst
Telefoon:
077 - 8504500
Website:
https://www.dichterbij.nl/twinkeling
E-mail:
receptie@dichterbij.nl

De Twinkeling is een moderne locatie voor orthopedische dagbesteding in Horst. Kinderen, jongeren en jongvolwassenen volgen bij ons een actief en gevarieerd dagprogramma gericht op hun ontwikkeling.

Bij De Twinkeling kijken en luisteren we goed naar wat je nodig hebt en leuk vindt. Jouw wensen, mogelijkheden en talenten staan voorop. Je kunt bij ons zwemmen, snoezelen, knutselen, spellen spelen, gymmen, je lekker uitleven in onze mooie binnen- en buitentuin met speeltoestellen en nog veel meer. Daarnaast ondersteunen we je met logopedie, fysiotherapie, muziektherapie, ergotherapie en/of speltherapie. Twee maal per jaar nodigen we je ouders uit om samen te bespreken hoe het met je gaat en aan welke aanvullende ondersteuning je behoefte hebt.

Kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 tot 30 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking of meervoudige beperking. Een aantal heeft daarbij een stoornis in het autistisch spectrum.

Orthopedische dagbesteding Multidisciplinair team Zwembad Gymzaal Binnen- en buitentuin

De Twinkeling ligt aan de rand van het centrum van Horst en is een prima uitvalsbasis voor een wandeling naar het dorp of naar de landelijke omgeving van het buitengebied.

NZG Locatie