Paramedische Centrum Nederland

Paramedische Centrum Nederland
Industrieweg 11
7944 HT Meppel

Industrieweg 11
7944 HT Meppel
Telefoon:
0522-247114
Fax:
nvt

Fysiotherapie bestaat uit verschillende deelgebieden zoals: bewegingstherapie, fysische techniek, massage, oefentherapie. Samen vormen deze onderdelen het totaal. U kunt rekenen op een grote hoeveelheid kennis en ervaring. De deskundigheid is groot doordat er in een team gewerkt wordt. Door de jaren is er een specialisatie opgebouwd voor o.a.:

  • knie- / rug- / nek– en schouderklachten
  • sportblessures (sportfysiotherapeut)
  • gevolgen van artrose
  • manueel therapie

Naast de uitgebreide onderzoekstechnieken zijn er een aantal testmogelijkheden die het vaststellen en/of uitsluiten van een diagnose ondersteunen.

De kracht van de therapie komt doordat niet alleen de therapeut maar ook u als patiënt actief betrokken wordt bij het herstelproces. Een behandeling fysiotherapie heeft een gemiddelde duur van 20-30 min.

Jaarlijks gaan ruim 2 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Omdat het bewegingsapparaat problemen geeft. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, klachten na een operatie, een verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Uw fysiotherapeut helpt en ondersteunt u op een verantwoorde manier bij het herstelproces zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Daar waar mogelijk wordt er gestreefd naar de oude situatie of een verbeterde situatie. Soms laat het letsel of de weefselschade dit niet toe. Optimaal functioneren in het dagelijks leven en op sportniveau staat dan centraal tijdens de revalidatie.

NZG Locatie