Centrum Zijnsoriëntatie

Centrum Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist

Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist
Telefoon:
030-2621487

Zijnsoriëntatie is de verzamelterm voor de benadering die we in het Centrum hanteren bij de begeleiding, therapie en coaching van mensen, individueel en in groepen.

Doel van het werk is ons te verzoenen met wat er nu is en om werkelijk in contact te zijn met wat er nu is. We kunnen wel proberen te ontsnappen aan wat er nu is (en het idee hebben dat dat ook lukt) maar die ontsnapping is feitelijk onmogelijk. Als het “hier en nu” dus gegeven is, dan kunnen we ons er maar het best mee leren verzoenen, is dan de conclusie.

Centrum Zijnsoriëntatie combineert een psychologische met een spirituele benadering gericht op zelfbevrijding en zelfrealisatie. We doen dat waar het gaat om Individuele Psychotherapie en Coaching, maar ook bij Loopbaan Begeleiding en Relatie Begeleiding. Wij verzorgen een doorlopende Training Zijnsoriëntatie en een 4 jarige Coach Opleiding Zijnsoriëntatie. Professionele therapeuten en coaches bieden wij masterclasses en supervisie. Verder geven we een groot aantal workshops, trainingen en retraites

NZG Locatie