NZG Infomiddag zorgondernemerschap Thomashuis Beneden-Leeuwen

Datum 19 januari 2019
Tijd 13:00 uur - 16:00 uur
Titel Infomiddag zorgondernemerschap Thomashuis Beneden-Leeuwen
Regio Gelderland
Plaats Beneden-Leeuwen
Adres Zandstraat 79, Beneden Leeuwen
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Gehandicaptenzorg
Kosten Gratis
Website www.thomashuis.nl
Samenvatting

Draait de zorg voor jou ook om nabijheid en aandacht en wil je hier als zorgondernemer zelf vorm aan geven? Ontdek de mogelijkheden en kom op 19 januari naar Thomashuis Beneden-Leeuwen. Zorgondernemers Erik en Heleen Koudijs geven je graag een kijkje in hun bijzondere leven. 

Tijdens de infomiddag op 19 januari maak je kennis met het wel en wee in een Thomashuis, in het geval van Beneden-Leeuwen een huis waar Heleen en Rik samenwonen met 9 mensen met een verstandelijke beperking. Uiteraard krijg je een rondleiding en worden er presentaties gegeven door o.a. iemand van De Drie Notenboomen, franchisegever van de formule Thomashuis.

Zorgondernemer: uit de grond van ons hart

Heleen en Rik runnen sinds november 2007 hun Thomashuis. “Vanuit de grond van ons hart”, zo vertellen ze. “Het is hartstikke leuk om geïnteresseerden daar meer over te vertellen op 19 januari. Mensen die zich aanmelden kunnen rekenen op een gezellig welkom in een warm thuis. We kijken ernaar uit!”

Aanmelden kan hier

Ben je werkzaam in de gehandicaptenzorg en er klaar voor om deze stap te zetten? Is je partner ook 100% toe aan dit avontuur? Twijfel dan niet en kom op 19 januari vrijblijvend een kijkje te nemen. Wellicht ontdek je dat het zorgondernemerschap ook voor jou een droom is die uitkomt.

Aanmelding kan via dit aanmeldformulier (klik) op de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Een week voor de infomiddag ontvang je meer info.

Meer weten over Thomashuis-Beneden Leeuwen? Kijk dan op de Aanbod-pagina op de website van De Drie Notenboomen. Hier vind je alle huizen die op zoek zijn naar overname kandidaten.

NZG Blog

Spelen met tijd

Normal_marja_foto

In deze tijd van jong, wild en dynamisch gaat alles vlug, vlugger en nog vlugger. De tijd vliegt. Zo is het maandag, zo weer vrijdag en voor je het weet is je weekend om. We rennen onszelf voorbij en als we dan stilstaan, zijn we als een trein die tijd nodig heeft om te remmen. Als je wat ouder wordt, lijken de jaren voorbij te schieten. Je komt...

NZG Topvacatures

NZG Interview

Zelfdoding onder kwetsbare jongeren neemt toe - Bas Timman, Jeugdzorg Nederland: 'Ik schaam me voor de samenleving'

Normal_depression-3015577_960_720


Er bestaan hoofdbrekens over de toename van het aantal zelfdodingen in de gesloten jeugdzorg. Er zouden te weinig financiële middelen zijn en grote personeelstekorten. Een ...