Nationale Zorggids

NZG Infomiddag zorgondernemerschap Thomashuis Beneden-Leeuwen

Datum 19 januari 2019
Tijd 13:00 uur - 16:00 uur
Titel Infomiddag zorgondernemerschap Thomashuis Beneden-Leeuwen
Regio Gelderland
Plaats Beneden-Leeuwen
Adres Zandstraat 79, Beneden Leeuwen
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Gehandicaptenzorg
Kosten Gratis
Website www.thomashuis.nl
Samenvatting

Draait de zorg voor jou ook om nabijheid en aandacht en wil je hier als zorgondernemer zelf vorm aan geven? Ontdek de mogelijkheden en kom op 19 januari naar Thomashuis Beneden-Leeuwen. Zorgondernemers Erik en Heleen Koudijs geven je graag een kijkje in hun bijzondere leven. 

Tijdens de infomiddag op 19 januari maak je kennis met het wel en wee in een Thomashuis, in het geval van Beneden-Leeuwen een huis waar Heleen en Rik samenwonen met 9 mensen met een verstandelijke beperking. Uiteraard krijg je een rondleiding en worden er presentaties gegeven door o.a. iemand van De Drie Notenboomen, franchisegever van de formule Thomashuis.

Zorgondernemer: uit de grond van ons hart

Heleen en Rik runnen sinds november 2007 hun Thomashuis. “Vanuit de grond van ons hart”, zo vertellen ze. “Het is hartstikke leuk om geïnteresseerden daar meer over te vertellen op 19 januari. Mensen die zich aanmelden kunnen rekenen op een gezellig welkom in een warm thuis. We kijken ernaar uit!”

Aanmelden kan hier

Ben je werkzaam in de gehandicaptenzorg en er klaar voor om deze stap te zetten? Is je partner ook 100% toe aan dit avontuur? Twijfel dan niet en kom op 19 januari vrijblijvend een kijkje te nemen. Wellicht ontdek je dat het zorgondernemerschap ook voor jou een droom is die uitkomt.

Aanmelding kan via dit aanmeldformulier (klik) op de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Een week voor de infomiddag ontvang je meer info.

Meer weten over Thomashuis-Beneden Leeuwen? Kijk dan op de Aanbod-pagina op de website van De Drie Notenboomen. Hier vind je alle huizen die op zoek zijn naar overname kandidaten.

NZG Blog

Ben je klantvriendelijk, klantgericht of klantgedreven?

Normal_sjors_van_leeuwen

Steeds meer zorgorganisaties stellen de patiënt, cliënt of klant centraal. Dat klinkt niet meer dan logisch, want daarvoor doen we het toch? Maar wat versta je onder 'de klant centraal?' Er is namelijk een groot verschil of je alleen klantvriendelijk bent of vooral klantgericht of juist heel klantgedreven. Wat betekent 'de klant centraal' voor j...

NZG Interview

Lyme voorkom je door systematische tekencontrole: “Als die teek er maar uitkomt”

Normal_teek_teken_lyme


Aan informatie over teken en de ziekte van Lyme is bepaald geen gebrek. De jaarlijkse Week van de Teek – dit jaar van 15 tot en met 21 april – wordt al meer dan tien jaar g...