NZG Wetenschapsdag 2019

Datum 03 april 2019
Tijd 11:30 uur - 14:00 uur
Titel Wetenschapsdag 2019
Regio Limburg
Plaats Maastricht
Adres P. Debyelaan 25
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Ziekenhuizen en Zorgpersoneel
Website https://www.mumc.nl/
Samenvatting

Op woensdag 3 april 2019 wordt voor de 8e keer de wetenschapsdag voor AIOS en arts-onderzoekers gehouden tussen 11.30-14.00 uur op het Terras, niveau 4.

Zoals in voorgaande jaren ligt ook dit keer het initiatief bij de Centrale Opleidingscommissie in samenwerking met de AAV (arts assistentenvereniging).

AIOS en arts onderzoekers worden in de gelegenheid gesteld middels een posterpresentatie hun wetenschappelijk onderzoek toe te lichten. Een jury beoordeelt het geheel en er wordt €1000,- aan prijzengeld aan verbonden.
Dr. Helen Mertens zal namens de Raad van Bestuur de aanwezigen verwelkomen. 

Het wordt evenals vorig jaar een laagdrempelig evenement dat tot maximaal 14.00 uur duurt. Omdat qua tijdstip de lunchpauze gebruikt wordt, zullen de deelnemers nauwelijks afwezig zijn in de kliniek.
Ook worden er hapjes en drankjes geserveerd.

Let op: het indienen van je abstract kan tot 20 februari 2019 via wetenschapsdag2019@gmail.com

Aan de opleiders het verzoek uw AIOS/arts onderzoekers te stimuleren hieraan deel te nemen en vrij te plannen, zodat ook dit jaar de wetenschapsmiddag een succesvol evenement wordt.

NZG Blog

'Ik neem je mee'

Normal_lily_monori_van_dijken__2_

In mijn salon maak ik mijn verwenzorgtas gereed voor aan bed. Een jaar geleden pakte ik deze nog thuis in. Inmiddels heb ik een salon op de poli Ondersteuning Bij Kanker in het UMC Utrecht Cancer Centrum. De Unithoofd van de afdeling Reumatologie heeft gebeld voor een patiënte die wel een verwenbehandeling kan gebruiken. Ze heeft sclerodermie, o...

NZG Interview

Sluiting juridisch steunpunt Ieder(in): ‘Mensen met een beperking moeten het zelf maar uitzoeken’

Normal_lady-justice-2388500_960_720


Koepelorganisatie Ieder(in), voor mensen met een beperking of chronische ziekte, maakt zich ernstig zorgen over haar achterban. Directeur Illya Soffer vreest dat door de ge...