NZG Inloopochtend voor mensen met rugklachten

Datum 23 januari 2019
Tijd 10:00 uur - 12:00 uur
Titel Inloopochtend voor mensen met rugklachten
Regio Zuid-Holland
Plaats Zwijndrecht
Adres Langeweg 336
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Ziekenhuizen
Website https://www.asz.nl/
Samenvatting

De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten 'de Wervelkolom' houdt woensdag 23 januari van 10.00 tot 12.00 uur een inloopochtend voor iedereen die kampt met rugklachten. De inloopochtend vindt plaats in de centrale hal van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Zwijndrecht.

De vereniging is met een informatiekraampje aanwezig in de centrale hal. Bij het kraampje zijn informatiebrochures verkrijgbaar maar er is ook gelegenheid om met een van de medewerkers te praten, of ervaringen uitwisselen met andere rugpatiënten.

De medewerkers staan voor u klaar met informatie en advies.

De inloopochtend wordt maandelijks gehouden op elke vierde woensdagochtend van de maand, steeds van 10.00 tot 12.00 uur.

Bekijk hier de website.

NZG Blog

Spelen met tijd

Normal_marja_foto

In deze tijd van jong, wild en dynamisch gaat alles vlug, vlugger en nog vlugger. De tijd vliegt. Zo is het maandag, zo weer vrijdag en voor je het weet is je weekend om. We rennen onszelf voorbij en als we dan stilstaan, zijn we als een trein die tijd nodig heeft om te remmen. Als je wat ouder wordt, lijken de jaren voorbij te schieten. Je komt...

NZG Topvacatures

NZG Interview

Zelfdoding onder kwetsbare jongeren neemt toe - Bas Timman, Jeugdzorg Nederland: 'Ik schaam me voor de samenleving'

Normal_depression-3015577_960_720


Er bestaan hoofdbrekens over de toename van het aantal zelfdodingen in de gesloten jeugdzorg. Er zouden te weinig financiële middelen zijn en grote personeelstekorten. Een ...