NZG Inloopochtend voor mensen met rugklachten

Datum 23 januari 2019
Tijd 10:00 uur - 12:00 uur
Titel Inloopochtend voor mensen met rugklachten
Regio Zuid-Holland
Plaats Zwijndrecht
Adres Langeweg 336
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Ziekenhuizen
Website https://www.asz.nl/
Samenvatting

De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten 'de Wervelkolom' houdt woensdag 23 januari van 10.00 tot 12.00 uur een inloopochtend voor iedereen die kampt met rugklachten. De inloopochtend vindt plaats in de centrale hal van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Zwijndrecht.

De vereniging is met een informatiekraampje aanwezig in de centrale hal. Bij het kraampje zijn informatiebrochures verkrijgbaar maar er is ook gelegenheid om met een van de medewerkers te praten, of ervaringen uitwisselen met andere rugpatiënten.

De medewerkers staan voor u klaar met informatie en advies.

De inloopochtend wordt maandelijks gehouden op elke vierde woensdagochtend van de maand, steeds van 10.00 tot 12.00 uur.

Bekijk hier de website.

NZG Blog

Tunnelvisie

Normal_marja_foto

Laatst trainde ik een groep uit het zuiden van het land en één van de mensen was Surinamer. Dat moest ie goed horen van de anderen die hun geweldige 'humor' op hem loslieten. Ze kenden elkaar goed en hij had net zoveel humor om hun humor weer te pareren. Op een gegeven moment werd hij ernstig en zei dat 90 procent van zijn collega's racistische ...

NZG Topvacatures

NZG Interview

De griepepidemie 2019 te lijf met griepprikexperimenten

Normal_verkouden__ziek__hoesten_griep


De griep is weer in het land. De vorige griepgolf duurde van eind december 2017 tot eind april 2018: een verdubbeling ten opzichte van de gemiddelde epidemie van negen weke...