NZG Infomiddag zorgondernemerschap Thomashuis Vaals

Datum 12 februari 2019
Tijd 13:00 uur - 16:00 uur
Titel Infomiddag zorgondernemerschap Thomashuis Vaals
Regio Limburg
Plaats Vaals
Adres Lemierserberg 33
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Gehandicaptenzorg
Kosten Gratis
Website www.thomashuis.nl
Samenvatting

Tijdens de infomiddag op 12 februari maak je kennis met het wel en wee in een Thomashuis, in het geval van Vaals een huis waar Adri & Judith samenwonen met 8 mensen met een verstandelijke beperking. Uiteraard krijg je een rondleiding en worden er presentaties gegeven door o.a. iemand van De Drie Notenboomen, franchisegever van de formule Thomashuis.

Judith en Adri verruilden in 2014 Zierikzee voor Vaals om van start te gaan met hun Thomashuis. “We kijken ernaar uit om mensen te vertellen over ons huis”, vertellen ze. “Dat doen we heel graag. Mensen die interesse hebben om hier te wonen of te werken nodigen we altijd van harte uit. Het is een mooie manier van met elkaar samenleven en zorg verlenen. We hopen op een mooie opkomst de 12e!” 

Thomashuis Vaals is gevestigd in een voormalig appartementenhotel uit 1973, 300 meter buiten Vaals. Het Thomashuis heeft een grote tuin met een stukje bos erop. "Vaals ligt niet ver van de plaatsen Valkenburg, Heerlen en Maastricht", vertellen Adri en Judith. "De bewoners mogen daar graag winkelen of een terrasje pakken. Of even naar Aken (Duitsland) voor een leuk klein dierenpark met z’n allen."

Aanmelden kan hier

Ben je werkzaam in de gehandicaptenzorg en er klaar voor om deze stap te zetten? Is je partner ook 100% toe aan dit avontuur? Twijfel dan niet en kom op 12 februari vrijblijvend een kijkje te nemen. Wellicht ontdek je dat het zorgondernemerschap ook voor jou een droom is die uitkomt.

Aanmelding kan alleen via dit aanmeldformulier (klik) op de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Een week voor de infomiddag ontvang je het programma.

Meer weten over Thomashuis Vaals? Kijk dan op de Aanbod-pagina op de website van De Drie Notenboomen. Hier vind je alle huizen die op zoek zijn naar overname kandidaten.

 

 

NZG Blog

Spelen met tijd

Normal_marja_foto

In deze tijd van jong, wild en dynamisch gaat alles vlug, vlugger en nog vlugger. De tijd vliegt. Zo is het maandag, zo weer vrijdag en voor je het weet is je weekend om. We rennen onszelf voorbij en als we dan stilstaan, zijn we als een trein die tijd nodig heeft om te remmen. Als je wat ouder wordt, lijken de jaren voorbij te schieten. Je komt...

NZG Topvacatures

NZG Interview

Zelfdoding onder kwetsbare jongeren neemt toe - Bas Timman, Jeugdzorg Nederland: 'Ik schaam me voor de samenleving'

Normal_depression-3015577_960_720


Er bestaan hoofdbrekens over de toename van het aantal zelfdodingen in de gesloten jeugdzorg. Er zouden te weinig financiële middelen zijn en grote personeelstekorten. Een ...