Nationale Zorggids

NZG Care Fair 't Zicht

Datum 22 juni 2019
Tijd 10:00 uur - 17:00 uur
Titel Care Fair 't Zicht
Regio Noord-Brabant
Plaats Oss
Adres Benedictuslaan 7, 5343 NB
Doelgroepen Jeugdzorg, GGZ en Zorgpersoneel
Website https://www.zorggroeptzicht.nl
Samenvatting

Op 22 juni organiseren wij op onze locatie Kloosterhuis in Oss een Care Fair. Tijdens dit evenement laten onze bewoners graag hun talenten zien en kun je kennismaken met onze organisatie. In onze tuin van 7 hectare zijn allerlei activiteiten gepland waar je aan kunt deelnemen. Er wordt buiten gekookt op een bijzondere grill, er is een heuse fotostudio voor een fotoshoot, diverse workshops en rondleidingen. Uiteraard zorgen we voor een hapje en drankje zodat je rustig de tijd kunt nemen om rond te kijken en deel te nemen.

Iedereen is van harte welkom, entree is gratis en inschrijven of aanmelden is niet nodig. We zien je graag.

NZG Blog

Proclamatie

Normal_broeder_joost

Ik heb maar liefst drie oudere zussen. De middelste, waar ik vaak tegen zeg dat zij de leukste is maar dat alleen zij dit weet, gaf een aantal jaar geleden les op een vmbo-school. Ik mocht daar tijdens een beroepenweek iets vertellen over mijn baan als verpleegkundige, in de hoop een zwerm leerlingen te enthousiasmeren voor dit mooie vak. 

NZG Interview

Zorgen over jongeren en personeel door sluiting jeugdgevangenissen in Limburg en Drenthe

Normal_gevangenis_cel


Twee justitiële jeugdinrichtingen met gezamenlijk ongeveer tweehonderd medewerkers moeten op korte termijn hun deuren sluiten. Vakbond FNV, SP, GroenLinks en de Provincie L...