Nationale Zorggids

NZG Infomiddag zorgondernemerschap Herbergier Ede

Datum 28 mei 2019
Tijd 13:00 uur - 13:00 uur
Titel Infomiddag zorgondernemerschap Herbergier Ede
Regio Gelderland
Plaats Ede
Adres Diamantstraat 5-7
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Ouderenzorg
Kosten Gratis
Website www.herbergier.nl
Samenvatting

Voor bestaande én nieuw te bouwen Herbergiers zijn we continu op zoek naar enthousiaste stellen. Is het iets voor jou en je partner? Ontdek deze bijzondere manier van leven en werken op 28 mei in Herbergier Ede. Ondernemers Cor en Emma heten je welkom om de sfeer te komen proeven!

Herbergier Ede is gevestigd in de oude Gasfabriek. Sinds eind maart 2012 is dit prachtige rijksmonument in gebruik genomen als Herbergier. "Wij wonen hier samen met een groep van 17 ouderen”, vertellen Cor en Emma op hun website. “We proberen hier een leven voort te zetten dat voor een ieder zo herkenbaar en aangenaam mogelijk is.”

Nieuwe Herbergier locatie

Op 28 mei heten ze geïnteresseerden van harte welkom een kijkje in hun Herbergier te nemen. Op het programma staat een presentatie en rondleiding. Er zal ook zeker aandacht zijn voor een nieuw te ontwikkelen Herbergier niet ver bij Ede vandaan waar een enthousiast en ondernemend stel voor wordt gezocht.

Droom jij samen met je partner van deze nieuwe uitdaging?

Ontdek de mogelijkheden op 28 mei in Ede! Aanmelden kan via DEZE link.

NZG Blog

Help, onze kernwaarden zijn niet onderscheidend!

Normal_sjors_van_leeuwen

Help, onze kernwaarden zijn niet onderscheidend! Die kreet heb ik de afgelopen jaren vaak gehoord. Je kent het ongetwijfeld wel, de sessies om te komen tot een set onderscheidende kernwaarden. Met als resultaat een rijtje inwisselbare containerbegrippen als klantgericht, zorgzaam, professioneel en betrouwbaar. Wie kan daar tegen zijn? 

NZG Interview

Psychotherapeut Bianca de Moor: 'EMDR-therapie kan vrouwen de regie over een zwangerschap teruggeven'

Normal_bianca_de_moor


De ene moeder zit na de geboorte van haar baby nog dagenlang op een roze wolk, de ander vergeet de bevalling het liefst zo snel mogelijk. Zo’n tien procent van de vrouwen e...