Nationale Zorggids

NZG Infomiddag zorgondernemerschap Herbergier Ede

Datum 28 mei 2019
Tijd 13:00 uur - 13:00 uur
Titel Infomiddag zorgondernemerschap Herbergier Ede
Regio Gelderland
Plaats Ede
Adres Diamantstraat 5-7
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Ouderenzorg
Kosten Gratis
Website www.herbergier.nl
Samenvatting

Voor bestaande én nieuw te bouwen Herbergiers zijn we continu op zoek naar enthousiaste stellen. Is het iets voor jou en je partner? Ontdek deze bijzondere manier van leven en werken op 28 mei in Herbergier Ede. Ondernemers Cor en Emma heten je welkom om de sfeer te komen proeven!

Herbergier Ede is gevestigd in de oude Gasfabriek. Sinds eind maart 2012 is dit prachtige rijksmonument in gebruik genomen als Herbergier. "Wij wonen hier samen met een groep van 17 ouderen”, vertellen Cor en Emma op hun website. “We proberen hier een leven voort te zetten dat voor een ieder zo herkenbaar en aangenaam mogelijk is.”

Nieuwe Herbergier locatie

Op 28 mei heten ze geïnteresseerden van harte welkom een kijkje in hun Herbergier te nemen. Op het programma staat een presentatie en rondleiding. Er zal ook zeker aandacht zijn voor een nieuw te ontwikkelen Herbergier niet ver bij Ede vandaan waar een enthousiast en ondernemend stel voor wordt gezocht.

Droom jij samen met je partner van deze nieuwe uitdaging?

Ontdek de mogelijkheden op 28 mei in Ede! Aanmelden kan via DEZE link.

NZG Blog

Schrijven en ons leven bewust beleven

Normal_marja_foto

Sinds jaren schrijf ik veel en vaak over wat er zoal in mijn leven gebeurt. De eerste column schreef ik uit woede omdat een man die overspannen was meteen slaappillen en antidepressiva van zijn arts kreeg. Bleek helemaal niet nodig. Hij had alleen maar een negatief denkpatroon en een verkeerde manier van ademen ontwikkeld en dat al jaren lang. B...

NZG Interview

Lyme voorkom je door systematische tekencontrole: “Als die teek er maar uitkomt”

Normal_teek_teken_lyme


Aan informatie over teken en de ziekte van Lyme is bepaald geen gebrek. De jaarlijkse Week van de Teek – dit jaar van 15 tot en met 21 april – wordt al meer dan tien jaar g...