Nationale Zorggids

NZG Open huis bij Hospice Kajan

Datum 13 oktober 2019
Tijd 14:00 uur - 17:00 uur
Titel Open huis bij Hospice Kajan
Regio Noord-Holland
Plaats Hilversum
Adres Borneolaan 18, 1217 HA Hilversum
Type Open dagen
Website https://www.hospicekajan.nl/openhuis/
Samenvatting

Op zondag 13 oktober 2019 is het Open huis bij Hospice Kajan.

U bent van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur. Vrijwilligers en medewerkers leiden u rond in ons mooie huis en beantwoorden al uw vragen. Om 14.30 en 15.30 uur zijn er dialoogbijeenkomsten, hierbij gaan we in gesprek over uw wensen voor de laatste fase van het leven.

Ook de VPTZ is aanwezig tijdens het open huis. Vrijwilligers van de VPTZ bieden aanvullende hulp aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn en die ervoor gekozen hebben om thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen sterven.

 

 

NZG Blog

Proclamatie

Normal_broeder_joost

Ik heb maar liefst drie oudere zussen. De middelste, waar ik vaak tegen zeg dat zij de leukste is maar dat alleen zij dit weet, gaf een aantal jaar geleden les op een vmbo-school. Ik mocht daar tijdens een beroepenweek iets vertellen over mijn baan als verpleegkundige, in de hoop een zwerm leerlingen te enthousiasmeren voor dit mooie vak. 

NZG Interview

Zorgen over jongeren en personeel door sluiting jeugdgevangenissen in Limburg en Drenthe

Normal_gevangenis_cel


Twee justitiële jeugdinrichtingen met gezamenlijk ongeveer tweehonderd medewerkers moeten op korte termijn hun deuren sluiten. Vakbond FNV, SP, GroenLinks en de Provincie L...