Nationale Zorggids

NZG het zorgfestival 2020

Datum 19 mei 2020
Tijd 07:30 uur - 16:30 uur
Titel het zorgfestival 2020
Regio Overijssel
Plaats Enschede
Kosten Gratis
Website https://ecare.nl/evenementen/het-zorg-festival/
Samenvatting
Na het succes van vorig jaar kwam vanuit alle hoeken en gaten het verzoek om het nog zeker één keer te organiseren, Het Zorgfestival. Nou dan doen we dat. Simpel zat. Op dinsdag 19 mei is het zover! De tweede editie van Het Zorgfestival vindt dan plaats en dit keer in ons eigen Enschede.
 
Wederom is dit hét zorg&ICT event bij uitstek voor alle mensen die werkzaam zijn in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Dus, van zorgverlener tot ICT’er, van administratie-medewerker tot bestuurder en alles daaromheen: zorg dat je erbij bent!
 
We starten de dag rond 8.00 met hét Vroege Vogel Ontbijt & live radio show. Om 9.00 begint het officiële programma en rond 16.30 zit het festival er weer op.

NZG Blog

Aanraking zegt meer dan 1000 woorden

Normal_lily_monori_van_dijken__2_

Tranen door aanraking, het verlangen om aangeraakt te worden, aanraking waar je zo aan toe bent dat je tranen gaan rollen als het moment daar is. In een werkoverleg met professionals op de afdeling Gynaecologie en het team geestelijke verzorgers en maatschappelijke werkers in het UMC Utrecht, werd de behoefte aan aanraking van een oncologische p...

NZG Interview

Roep om meer barrières en drempels tegen zorgfraudeurs

Normal_geld__pennen__contract__afspraak


Huisartsen die een te hoge vergoeding vragen aan toeristen. Een zorgaanbieder die het pgb int van jongeren met een beperking en hen vervolgens onbetaald laat werken in een ...