Nationale Zorggids

NZG het zorgfestival 2020

Datum 19 mei 2020
Tijd 09:30 uur - 18:30 uur
Titel het zorgfestival 2020
Regio Overijssel
Plaats Enschede
Kosten Gratis
Website https://ecare.nl/evenementen/het-zorg-festival/
Samenvatting
Na het succes van vorig jaar kwam vanuit alle hoeken en gaten het verzoek om het nog zeker één keer te organiseren, Het Zorgfestival. Nou dan doen we dat. Simpel zat. Op dinsdag 19 mei is het zover! De tweede editie van Het Zorgfestival vindt dan plaats en dit keer in ons eigen Enschede.
 
Wederom is dit hét zorg&ICT event bij uitstek voor alle mensen die werkzaam zijn in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Dus, van zorgverlener tot ICT’er, van administratie-medewerker tot bestuurder en alles daaromheen: zorg dat je erbij bent!
 
We starten de dag rond 8.00 met hét Vroege Vogel Ontbijt & live radio show. Om 9.00 begint het officiële programma en rond 16.30 zit het festival er weer op.

NZG Blog

Zo krijg je een sterk zorgmerk

Normal_sjors_van_leeuwen

Zorgaanbieders hebben al jaren te maken met gereguleerde marktwerking en daarmee ook met concurrentie. Zorginkopers en cliënten hebben meer keuzevrijheid en kunnen zelf bepalen voor welke zorgaanbieder men kiest. Ook op de arbeidsmarkt is er veel concurrentie door een tekort aan geschoold personeel. De slag om de klant speelt zich in de zorg af ...

NZG Topvacatures

NZG Interview

‘Mister Kawasaki’ Taco Kuijpers: ‘Corona is géén kinderziekte!’

Normal_onderzoek_kweek_virus_bacterie


De angst voor een nieuwe ziekte onder kinderen kan definitief van tafel en dat is een prettige constatering. Het coronavirus heeft nauwelijks vat op kinderen, en de kindere...