Nationale Zorggids

NZG Webinar Herbergier-ondernemerschap 24 augustus

Datum 19 juli 2021 - 24 augustus 2021
Tijd 13:00 uur - 14:00 uur
Titel Webinar Herbergier-ondernemerschap 24 augustus
Plaats Nederland
Adres Nederland
Website https://www.herbergier.nl/nieuws/zorgondernemer-worden-volg-het-webinar-op-24-augustus
Samenvatting

Wil je zorgen vanuit vrijheid en samen met je levenspartner een waardig leven bieden aan 16 mensen met dementie? Meld je dan aan voor onze online informatiebijeenkomst op 24 augustus. Interactief, veilig en makkelijk vanuit huis of je vakantieadres te volgen. Tijdens deze bijeenkomst leer je alles over het runnen van je eigen Herbergier, een kleinschalige woonvorm.

PROGRAMMA

Ondanks de vrijheid van het ondernemerschap, kunnen Herbergier-ondernemers altijd vertrouwen op de ondersteuning van Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Terwijl elke zorgondernemer onderneemt, leert en zorgt, biedt De Drie Notenboomen de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Meer hierover wordt tijdens het webinar besproken.

De informatiebijeenkomst start op dinsdagmiddag 24 augustus om 13:00 uur.  De presentatie wordt door Herbergier-coach Toon gegeven. Hij begeleidt startende en ervaren ondernemers en kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Herbergier en ondersteuning die je krijgt. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om je vragen te stellen.

WIE ZIJN JULLIE?

  • Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg?
  • Heeft één van jullie leidinggevende ervaring?
  • En willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen

Meld je hier aan.

 

 

NZG Logo

Normal_2020_-_hb_-_piershil_-_bewoners_aan_tafel_3-_onbeperkt