Nationale Zorggids

NZG Informatiebijeenkomst Thomashuis Middelburg 2 september

Datum 02 september 2022
Tijd 13:00 uur - 15:30 uur
Titel Informatiebijeenkomst Thomashuis Middelburg 2 september
Regio Zeeland
Plaats Middelburg
Adres Thomashuis Middelburg: Henry Dunantlaan 194, 4334 BH Middelburg
Type Thema bijeenkomst
Website https://www.thomashuis.nl/informatiebijeenkomst-thomashuis-middelburg-2-september
Samenvatting

Wil je samen met je levenspartner het verschil maken voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je de zorg zelf invult en de bewoner centraal kunt zetten? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Thomashuis-ondernemerschap op  vrijdag 2 september

De presentatie wordt door Toon Biezenaar gegeven en is van 13.00 - 15.30. Toon is voormalig ondernemerscoach en expert Werving en Selectie bij De Drie Notenboomen. Hij kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Thomashuis. Daarnaast zijn zorgondernemers Frans Kouwenberg en Nel Schapendonk, van Thomashuis Middelburg aanwezig om al je vragen te beantwoorden en te vertellen over hun eigen ervaringen.

WIE ZIJN JULLIE?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen?

Maak dan kennis met de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en meld je hieronder aan voor de bijeenkomst op vrijdag 2 september. 

NZG Logo

Normal_2_0