Nationale Zorggids

NZG Zorginnovatie: zo haal je geld op bij investeringsfondsen

Datum 13 juni 2023
Tijd 09:30 uur - 14:00 uur
Titel Zorginnovatie: zo haal je geld op bij investeringsfondsen
Regio Utrecht
Plaats Utrecht
Adres Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Kosten €99,00
Website https://www.dutchhealthhub.nl/event/zorginnovatie-
Samenvatting

Lang niet alle veelbelovende zorginnovaties komen voorbij de tekentafel of de pilotfase. Hoe haal je financiering op bij investeringsfondsen zodat je product ook echt gebruikt wordt? En waarom kiezen investeringsfondsen wel voor voor het ene concept of product en negeren ze het andere? 

Kom voor de antwoorden op deze vragen op 13 juni naar het symposium ‘Zorginnovatie financieren met investeringsfondsen’. Leer van investeerders en ondernemers die al funding hebben opgehaald om een innovatief product op de markt te brengen. Welke stappen wil je zetten als innovator?

Vroege fase financiering

Op dit symposium gaan we dieper in op de afwegingen om in een vroege fase financiering bij investeerders op te halen als ondernemer. Hoe kijken zorgprofessionals hier tegen aan? En wat vinden zorgverzekeraars van deze ontwikkeling? Wat levert dat vreemde kapitaal op voor zorginnovatie? Is er een versnelling te zien in het huidige ecosysteem?

Ticketprijs: 99 euro. Kom van 09.30 tot 14.00 uur naar het symposium tijdens Dutch Health Week en bezoek vervolgens gratis Zorg & ICT, het grootste health tech event voor zorgprofessionals.

 

 

NZG Logo

Normal_zorginnovatie