Nationale Zorggids

NZG Medisch Leiderschap: Leren van Jönköping

Datum 14 juni 2023
Tijd 16:00 uur - 20:30 uur
Titel Medisch Leiderschap: Leren van Jönköping
Regio Utrecht
Plaats Jaarbeurs Utrecht
Adres Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Kosten €499,00
Website https://www.dutchhealthhub.nl/event/international-masterclass
Samenvatting

Hoe draag je als zorgprofessional zelf bij aan gepersonaliseerde en houdbare zorg? Kom voor de antwoorden op deze vragen naar de geaccrediteerde masterclass Leren van Jönköping

Verbeterteams van over de hele wereld komen naar Jönköping om te leren over verbeteren en innoveren in coproductie met de patiënt. Want Jönköping is inmiddels al jaren koploper op dit gebied. Op 14 juni gaat de reis niet verder dan Utrecht. Want Boel Andersson-Gäre komt naar Nederland voor een unieke masterclass.

Toverwoord

Passende zorg lijkt wel een toverwoord om de zorg toekomstbestendig te maken. Maar wat is werkelijk nodig om zorg in ons land gepersonaliseerd en houdbaar te maken? Dat leren we van Boel Andersson-Gäre. Jan Kremer en Ralph So maken de vertaling naar de Nederlandse zorg.

Lessen

Boel Andersson-Gäre leidt ons langs de lessen uit Jönköping. Als kinderarts, senior researcher en leider van Jönköping Academie kent zij als geen ander de bijdragen vanuit uiteenlopende posities, maar altijd vanuit het perspectief van de zorgprofessional.
Lees het interview

Eigen situatie

Ralph So, intensivist, mede-oprichter en lid van het Genootschap Gepersonaliseerde Zorg, helpt de ervaringen en inzichten vertalen naar ieders eigen situatie.
Lees het interview

Passende zorg

Jan Kremer gaat in op passende zorg en de rol van medisch leiderschap daarin.
Lees het interview

Accreditatie

ABAN: 3 punten
V & VN Verpleegkundigen: 4 punten
V  & VN Verpleegkundig specialisten: 4 punten

Deze masterclass vindt plaats tijdens Dutch Health Week en wordt georganiseerd door Dutch Health Hub en het Genootschap Gepersonaliseerde Zorg. Deelname kost 499 euro. Verpleegkundigen betalen 199 euro.

 

 

NZG Logo

Normal_medisch_leiderschap