Nationale Zorggids

NZG Landelijke dag Z&W 2023

Datum 01 juni 2023
Tijd 09:00 uur - 16:00 uur
Titel Landelijke dag Z&W 2023
Regio Utrecht
Plaats Amersfoort
Adres Amersfoort
Kosten €50,00
Website https://www.platformzorgenwelzijn.nl/evenement/landelijke-dag-zw-2023
Samenvatting

Op 1 juni 2023 is het zover: de 10e landelijke dag Z&W! Met als thema: SAMEN gaan voor Z&W onderwijs!

We hebben het programma iets anders vormgegeven dan voorgaande jaren. We beginnen en eindigen met een plenaire sessie. Daar tussenin zijn er twee rondes met deelsessies waarvoor je bij inschrijving een keuze kunt maken. Nieuw dit jaar is ook dat we aan het einde van de landelijke dag bekend maken wie zich Z&W docent van 2023 mag noemen. Hier vind je meer informatie over deze verkiezing en heb je de mogelijkheid om een collega te nomineren.
Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de informatiemarkt niet. Op alle vrije momenten kun je de stands van uitgevers bezoeken.

Voor wie?

Om deel te nemen aan de landelijke dag moet je school lid zijn van het Platform VMBO Zorg & Welzijn. Per lidmaatschap mogen twee personen gratis deelnemen, mits tijdig aangemeld. Mocht je met meer docenten willen deelnemen aan de landelijke dag, dan wordt daarvoor na inschrijving €50,- per extra docent in rekening gebracht.

Inschrijven tot 15 mei 2023

Als je wilt deelnemen aan deze landelijke dag in Amersfoort, dan moet je je daarvoor inschrijven. Dit kan tot 15 mei 2023. Er worden in elke ronde 7 deelsessies aangeboden. Je kunt in beide rondes inschrijven voor een deelsessie en daarbij geldt vol = vol. Je kunt ook kiezen voor ‘geen deelsessie’, zodat je de informatiemarkt kunt bezoeken.

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

Alle docenten die zich hebben aangemeld, ontvangen een week voorafgaand aan de landelijke dag een mail met praktische informatie.

 

 

NZG Logo

Normal_landelijke_dag_zw