Logo 50PLUS partij

Op vrijdag 6 juni houdt het Wetenschappelijk Bureau van de 50PLUS het symposium 'Betaalbare en Transparante Zorg'. Politieke partij 50PLUS vindt dat er nieuwe politiek vereist is om de zorg voor iedereen te kunnen waarborgen, daarom organiseren ze dit symposium over het zorgstelsel in Nederland. Dit meldt 50PLUS. 

Het rapport ‘pluspunten voor de zorg’ zal tijdens het symposium gepresenteerd worden. Het Wetenschappelijk Bureau heeft dit rapport samengesteld. In het document wordt licht geworpen op de organisatie, het beheer en de financiering van het zorgstelsel. Ook worden er oplossingen voorgesteld die een zorgstelsel moeten realiseren waarbij iedereen toegang  heeft tot noodzakelijke en kwalitatief goede medische zorg. 
 
Hoogleraar Eduard Bomhoff, tevens oud-minister van Volksgezondheid, zal spreken op het symposium. Daarnaast zal 50PLUS-kamerlid Martine Baay het debat aangegaan, zowel met sprekers als met deelnemers. 
 
Het symposium is vrij toegankelijk voor 50PLUS-leden. Het symposium heeft plaats op 6 juni van 9.00 tot 13.00 uur in het pand van Herensociëteit De Vereeniging, Mammoni Eten & Drinken in Utrecht.Er wordt een hoge opkomst verwacht. Aanmelden kan hier
 
© Nationale Zorggids