Normal_marja_ruijterman_goed

In alle rust vanuit een dieper perspectief naar je leven kijken? Een pas op de plaats maken en ontdekken wat in jouw leven van waarde is en wat anders kan? Neem dan deel aan de exclusieve retraiteweek onder leiding van Marja Ruijterman.

De retraite vindt plaats in het glooiende landschap in de Bourgogne, een streek in Midden-Frankrijk die vooral bekend staat om haar wijnen. Je verblijft vijf dagen lang in het schitterende landhuis Maison Salvard, waar het je aan niets zal ontbreken.

Elke dag begint met een meditatie, gevolgd door een workshop die voldoende inspiratie voor de hele dag geeft. Dagelijks ben je aan de slag met individuele opdrachten en is er tijd voor zelfreflectie. In alle rust maak je samen met Marja een scan van je leven en voel je dieptegesprekken die je leiden naar een duidelijk perspectief op jouw leven. Je kunt nieuwe besluiten nemen om je leven ten volle te gaan leven zoals jij dit wilt invullen.

De retraite wordt tweemaal georganiseerd. Van 26 oktober tot 1 november 2014 en 12 april tot 18 april 2015. Aanmelden of meer weten? Kijk op Marja's website.

© Nationale Zorggids

(Dit is een advertorial)