Normal_bejaard_koppel_relatie_ouderen

ProstaatKankerStichting.nl (PKS) organiseert op maandagavond 24 november in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) een bijeenkomst over de gevolgen van prostaatkanker voor een relatie. De bijeenkomst is met name bedoeld voor partners van mannen met prostaatkanker, maar ook de mannen zelf zijn van harte welkom. Dat meldt het WZA.

Tijdens voorlichtingsbijeenkomsten over prostaatkanker is meestal alleen de man in beeld. PKS wil deze keer speciaal aandacht geven aan de partners. Ria Bosgraaf, werkzaam in het WZA als medisch maatschappelijk werker, relatie- en gezinstherapeut en seksuoloog houdt een inleiding over het onderwerp: ‘Wat doet kanker in een relatie?’ Daarna is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en voor onderling contact.

De bijeenkomst vindt plaats in vergaderruimte WZA, aan de Europaweg-Zuid 1 in Assen. Tijd: 19.30 tot 21.30 uur (de zaal is open vanaf 19.00 uur). De toegang is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot 22 november bij C.G. Rienks (regiobestuurder PKS) via e-mail c.g.rienks@home.nl of telefonisch op 050-5 343 848 of 06-51 34 51 46.

© Nationale Zorggids