Normal_borstonderzoek
In samenwerking met de medisch specialisten verzorgt het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) ieder voor- en najaar een divers aanbod van publiekslezingen, bedoeld voor een breed publiek. De lezingen zijn gratis toegankelijk maar u dient zich wel van te voren in te schrijven. Op donderdag 8 oktober a.s. wordt de eerste publiekslezing van dit najaar gehouden, deze gaat over plastische chirurgie in het WZA. 
 
Sinds het voorjaar van 2015 is iedere maandag een van de plastisch chirurgen van het Martini Ziekenhuis Groningen werkzaam in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Hij doet in het WZA voornamelijk borstreconstructies en handchirurgie. Voor patiënten uit de omgeving van Assen betekent dit dat zij voor dergelijke ingrepen en voor poliklinische afspraken met een plastisch chirurg niet langer helemaal naar Groningen, Emmen of Hoogeveen hoeven te reizen.
In deze publiekslezing geven plastisch chirurgen Marius Kemler en Lars van der Ham uitleg over bovengenoemde ingrepen en over plastische chirurgie in het algemeen. Na de pauze is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. 
 
Reserveren
De WZA-publiekslezing ‘Plastische chirurgie in het WZA’ wordt gehouden op donderdag 8 oktober. De avond duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur en wordt gehouden in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, Europaweg-Zuid 1 in Assen. Als u geïnteresseerd bent om de publiekslezing bij te wonen, kunt u zich aanmelden via de website van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Wanneer u geen toegang hebt tot het internet, kunt u op donderdagen tussen 9.00 en 16.00 uur bellen naar (0592) 32 59 99.
 
© Nationale Zorggids