Normal_logo_the_decision_institute

Sinds 2008 gingen ruim 19.800 nationale en internationale zorgprofessionals u voor en volgden een masterclass of in-house training over Value-Based Health Care (VBHC) bij The Decision Institute. De masterclasses van The Decision Institute bieden inzicht en handvatten om zelf aan de slag te gaan met Value-Based Health Care. De basis van elke masterclass is een Harvard Business Case, die een voorbeeld geeft vanuit de praktijk. Leer en discussieer mee en kom naar de masterclass van 9 maart. 

Lean is een veelgebruikte tool in zorgorganisaties. Daarnaast omarmen steeds meer mensen het VBHC concept. Hoe kunnen deze twee concepten waardevol gecombineerd worden?

Onder leiding van prof. dr. Fred van Eenennaam en dr. Ton Hanselaar wordt, aan de hand van de 'Virginia Mason' case, de relatie tussen VBHC en Lean zichtbaar gemaakt. Het Virginia Mason Medical Center kampt met patient safety issues. Een VBHC invalshoek op patiëntwaarde kan hierbij helpen. Hierbij wordt Lean gezien als een tool voor het toepassen van VBHC, waarbij de waarde voor de patiënt centraal blijft staan.
Wilt u weten hoe u, na Lean, een stap verder kan zetten naar Value-Based Health Care? Kom dan op 9 maart naar de masterclass 'VBHC Beyond Lean'.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: http://www.thedecisioninstitute.org/value-based-health-care/ 

(Dit is een advertorial)