Normal_700

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) organiseert op zaterdag 29 januari 2011 een open dag voor schoolverlaters met informatie over de MBO- en HBO-opleidingen. Tijdens deze dag, die duurt van 11.00 tot 15.00 uur, krijg je informatie over de combinatie van werken en studeren in het LUMC. En dat niet alleen, je kunt er ook van alles doen!

Voor wie is het?
Ga je binnenkort je (v)mbo-, havo- of  vwo-diploma halen of heb je die al? Dan kun je je bij ons oriënteren op de volgende beroepen: verpleegkundige, radiotherapeutisch laborant, radiodiagnostisch laborant, medewerker steriele medische hulpmiddelen, anesthesiemedewerker of operatieassistent.

Wat is er te doen?
Altijd al een keer willen reanimeren met behulp van een defibrillator? Hechtingen aanbrengen of een MRI van binnen bekijken? Op 29 januari kan het. Er worden diverse rondleidingen gegeven over de afdelingen Radiologie, Radiotherapie en de Centrale Sterilisatiedienst. Er zijn ook stands aanwezig van de Hogeschool Leiden en het ROC Leiden waar meer informatie wordt gegeven over de opleidingen.

Waar is het?
De open dag vindt plaats in Gebouw 1 (hoofdgebouw) van het LUMC, Albinusdreef 2 in Leiden. Dat is vlak naast het NS-station Leiden Centraal. Het LUMC is met het openbaar vervoer dus prima bereikbaar.