Normal_2803

De Verpleegkundige Adviesraad van het St. Antonius Ziekenhuis organiseert op 12 mei 2011 tijdens de Dag van de Verpleging een grootschalige verwendag voor alle verpleegkundigen en verzorgenden onder het motto: EN NU EERST JIJ!

 

Tijdens deze dag staan zij centraal en kunnen zij meedoen aan allerlei activiteiten.

De verpleegkundigen van het St. Antonius Ziekenhuis staan altijd klaar voor de patiënten. Hoog tijd om hen nu zelf eens in het zonnetje te zetten. Daarom organiseert het St. Antonius een speciale verwenmiddag voor al zijn verpleegkundigen en verzorgenden. De verwenmiddag vindt plaats in het restaurant van het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Oudenrijn. Er zijn onder andere schoonheidsspecialisten, pedicures, masseurs en voetreflexbehandelaars aanwezig om de verpleegkundigen te verwennen. Daarnaast kunnen zij deelnemen aan proeflessen ZUMBA, theater en een loterij is er ook een uitgebreid buffet.

Het St. Antonius Ziekenhuis kan het evenement organiseren dankzij de sponsoren Schoonheidssalon Beauty Inn in Nieuwegein, Sportschool Gold's gym in Nieuwegein, Houten Sauna en Restaurant Mariënberg in IJsselstein. Ook zijn alle aanwezige behandelaars vrijwillig en kosteloos aanwezig.