Normal_2981

Het thema van het Zorggroepen Congres 2011 is: ‘Van ziektes naar mensen, een programmatische aanpak van casemanagement’.

Tijdens het plenaire programma wordt ingegaan op landelijke ontwikkelingen, waarbij o.a. een best practice uit de VS als inspiratie wordt gebruikt. Daarnaast gaan afgevaardigden uit de politiek en van de zorgverzekeraars met elkaar (en met het publiek) in gesprek over het inkopen van zorg.

Bovendien omvat het programma meer dan 10 praktijkgerichte sessies. De onderwerpen variëren van organisatie en financiering tot diagnostiek en zorgstandaarden. Uiteraard is er ruim voldoende tijd om collega’s te ontmoeten.

Bent u als hulpverlener, patiëntenvertegenwoordiger, zorgverzekeraar, manager, bestuurder of beleidsmaker betrokken bij de zorggroepen dan mag u dit Zorggroepen Congres niet missen.

Praktische informatie
Datum en locatie:
Woensdag 14 september 2011, Spant! Bussum

Voorinschrijven
Via de website www.bsl.nl/zorggroepencongres kunt u aangeven dat u geïnteresseerd bent het Zorggroepen Congres bij te wonen. U ontvangt dan bericht zodra de inschrijving daadwerkelijk geopend is.