Normal_6143

ROTTERDAM - Mr. Anton Westerlaken heeft aan de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht van Erasmus MC te kennen gegeven dat hij met ingang van 1 januari 2012 is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van het Maasstad Ziekenhuis. Hij zal daarom zijn lidmaatschap van de Raad van Bestuur van Erasmus MC vanaf dat moment beëindigen.

In een toelichting hierop zegt Westerlaken: "Het was een onverwachte vraag vanuit het Maasstad Ziekenhuis. Na twee intensieve besprekingen was mijn conclusie dat ik voor het Maasstad Ziekenhuis van betekenis kan zijn, juist ook in deze fase. Ik heb de afgelopen jaren met veel Erasmus MC medewerkers mooie dingen kunnen doen. Het Erasmus MC gaat een volgende fase in. Dit geldt ook voor het Maasstad Ziekenhuis. Ik zal graag werken aan nieuwe verhoudingen. Samen Rotterdam beter maken!"

De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van Erasmus MC respecteren het besluit van Anton Westerlaken en zijn hem zeer erkentelijk voor zijn grote bijdrage aan het Erasmus MC en in het bijzonder aan het grootschalige nieuwbouwproject.

© Nationale Zorggids