Normal_7178

DEN BOSCH - Mevrouw P.A.W. van Hessen is benoemd tot directeur/bestuurder van ZANOB apotheken. Zij treedt op 1 februari 2012 aan en volgt dan interim-directeur Wim Vonk op. Haar benoeming past bij de nieuwe weg die ZANOB is ingeslagen. De aandeelhouders hebben er vertrouwen in dat haar kennis en ervaring van grote betekenis zullen zijn voor ZANOB.

"Ik vind het een uitdaging om mij in een cruciale endynamische organisatie als ZANOB, met zijn eigen historie en positie, in te zetten voor een stimulerende werk­omgeving, voor tevreden klanten en voor een goede bedrijfsvoering", aldus Paulien van Hessen.

In haar vorige functie was Paulien van Hessen lid van de Raad van Bestuur van de holding SHL-Groep, een eerstelijns diagnostisch en facilitair centrum in Etten-Leur. Essentieel in die functie waren het zorgen voor een positief werkklimaat, het managen van een kosten­efficiënte organisatie, de gerichtheid op (deels inkopende) klanten en het inspelen op nieuwe ontwikkelingen in techniek en organisatie in de zorg.

Klik hier voor meer informatie.

© Nationale Zorggids