Normal_13013

AMSTERDAM - Het VU medisch centrum en GGZ inGeest hebben gisteren de VUmc Xtra Award 2012 uitgereikt aan drie bijzondere donateurs, zo meldt het Amsterdamse ziekenhuis.

Zij werden hiermee geëerd wegens hun speciale en trouwe steun aan een van de fondsenwervende projecten van de twee zorginstanties.

De stichting 12-inch race, bestaande uit vijf jonge ondernemers, kreeg de prijs omdat het al vijf jaar zijn opbrengsten van een georganiseerde evenement in Pijnacker met het zogeheten ‘VUmc onderzoek naar Kinderkanker' (VONK) deelt.

Erica van Broeckhuijsen van het Fonds Psychische Gezondheid (FPG) kreeg de award vanwege haar betrokkenheid bij het leefstijlproject van GGZ inGeest, waarmee ze als ambassadeur met groot enthousiasme en veel inzet de aandacht voor leefstijl binnen de zorginstelling een belangrijke impuls heeft gegeven.

Ten slotte zorgen de bedrijven AIM Action in Marketing uit Badhoevedorp, Drukkerij Schuttersmagazijn/SMG uit Hasselt en TTC Direct Mail uit Alkmaar, al tien jaar samen voor de totstandkoming van de nieuwsbrief van VUmc Cancer Center Amsterdam (CCA). De drie bedrijven krijgen de prijs omdat ze kosteloos de vormgeving, het drukken en de verspreiding van de nieuwsbrief verzorgen. Hierdoor blijven donateurs en relaties van VUmc CCA geïnformeerd en betrokken bij de ontwikkelingen in het onderzoek naar kanker in het VUmc.

© Nationale Zorggids / Martijn Keitz