Logo_logo_achmea__nieuw_

Norbert Hoogers (45) is per 1 juli 2013 benoemd tot voorzitter van de divisie Zorg & Gezondheid bij zorgverzekeringsconcern Achmea. Hij volgt Roelof Konterman op die in april toegetreden is tot de raad van bestuur van Achmea. Dit meldt Zorgvisie.

Hoogers heeft ruime ervaring in de (zorg)verzekeringswereld. Hij werkt sinds 2002 bij Achmea. Sinds 2008 is hij directeur Operations van het onderdeel Zorg & Gezondheid. Samen met Marjolein Verstappen zal hij nu het bestuur gaan vormen van deze divisie.
 
De divisie Zorg & Gezondheid omvat onder andere de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis Achmea, Agis, Avéro Achmea en Interpolis. Daarmee is de divsie verantwoordelijk voor ruim vijf miljoen Nederlanders. Hoogers over zijn nieuwe grote taak: “Ik ben me er terdege van bewust dat we als grote speler ook grote verantwoordelijkheden hebben. Vanuit onze coöperatieve grondslag zullen we bij ons handelen steeds blijven zoeken naar de beste oplossing voor onze klanten. Dat betekent op zoek naar nog meer kwaliteit van het zorgaanbod voor een betaalbare premie.” 
 
 
© Nationale Zorggids