Normal_mst_ingang_haaksbergerstraat_medisch_spectrum_twente

Ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) is uitgeroepen tot 'Topemployer 2014'. Het keurmerk wordt door het internationale onderzoeksbureau CRF uitgereikt aan organisaties die aantoonbaar beschikken over over uitstekende arbeidsvoorwaarden, scholingsmogelijkheden en carrièrevooruitzichten voor hun werknemers. Dat meldt MST.

Het Twentse ziekenhuis werd beoordeeld op primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden, trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, organisatiestructuur en carrièremogelijkheden. CRF beloont jaarlijks toonaangevende werkgevers: bedrijven die naast goede arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden ook aandacht hebben voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf.

HR-manager Frank ten Oever is blij met de erkenning. 'Wij willen ons als ziekenhuis elke dag verbeteren. Wij willen het elke dag weer beter doen dan gisteren. Dit is alleen mogelijk als de voorwaarden zo zijn geregeld dat medewerkers zich voor de volle honderd procent willen inzetten. Wij investeren veel in onze medewerkers. Daarom zijn wij verheugd dat een externe toetsing van een gerenommeerd onderzoeksinstituut ons bevestigd dat onze arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn.'

© Nationale Zorggids