Normal_hulpvanhetjaar_persfoto5__small_

De Nationale Hulpgids heeft bekend gemaakt wie de genomineerden zijn van de Hulp van het Jaar verkiezing 2014. Vanaf nu kan er gestemd worden op alle geliefde oppassers, begeleiders, verzorgers en huishoudelijke hulpen die zijn genomineerd door hulpvragers, collega’s en familie. De winnaar wint een welverdiende droomovernachting op een locatie naar keuze. Dat meldt de Nationale Hulpgids.

In deze tijden van enorme bezuinigingen is er een positieve kijk op de thuiszorg nodig. De Nationale Hulpgids organiseert daarom de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin stil wordt gestaan bij alle geweldige mensen die anderen echt willen helpen. Deze hulpen doen met plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging en geven net dat beetje extra.

Alle provincies worden vertegenwoordigd door de 77 genomineerden. Vanuit het hele land hebben cliënten, collega’s en familie hun favoriete hulpen genomineerd en nu is het publiek aan zet. Tot en met 16 november kan er gestemd worden op www.hulpvanhetjaar.nl. Door hun stem uit te brengen kunnen stemmers in de prijzen vallen. Zo verloot de organisatie tickets voor attractieparken zoals Avonturenpark Hellendoorn en Avifauna, maar ook giftcards van bijvoorbeeld YourSurprise en de Gezondheidsbon.

© Nationale Zorggids