Logo_141127-wzw-logo-incl-datum
Tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn van 16 tot en met 21 maart, zal iedere werkdag het nieuwe programma 'Heel Holland Zorgt' op de buis te zien zijn. In dit programma werken Bekende Nederlanders mee in zorg en welzijn, en zien zij met eigen ogen hoe mooi het werk eigenlijk is. Tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn openen ruim tweeduizend organisaties hun deuren voor het grote publiek. Dit meldt I Care Producties. 
 
In het dagelijkse tv-programma is iedere dag het laatste nieuws te zien rond de Nationale Week van Zorg en Welzijn, met verrassende ontmoetingen en actuele reportages. Meer dan één miljoen mensen werken iedere dag in deze sector, daarom de toepasselijke titel ‘Heel Holland Zorgt’. Verschillende bekende Nederlanders waaronder Yes-R, Henny Huisman, Sebastiaan Labrie en Mirella van Markus lopen één dag mee met een organisatie en ontmoeten medewerkers om te zien wat voor mooi en bijzonder werk zij verrichten. Daarnaast is een razende reporter elke dag onderweg op zoek naar verrassend nieuws.
 
‘Heel Holland Zorgt’ wordt uitgezonden tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn, die wordt georganiseerd door de zestien regionale werkgeversorganisaties die samenwerken in Stichting RegioPlus. Het tv-programma en de Nationale Week van Zorg en Welzijn wordt mogelijk gemaakt door Pearle opticiens, Schoonenberg, Well-Fair en Allin1 Mediaservice die alle één miljoen medewerkers een warm hart toe dragen. Gedurende deze week is ‘Heel Holland Zorgt’ iedere werkdag te zien met een vroege en late uitzending bij SBS6.
 
© Nationale Zorggids