Logo_abecon

Mathot Medische Speciaalzaken heeft Abecon onlangs opdracht gegeven voor de levering van een nieuwe automatiseringsomgeving op basis van Microsoft Dynamics NAV en de specifieke brancheoplossing van Abecon, meldt Abecon. 

“Mathot was op zoek naar een nieuwe, flexibele automatiseringsoplossing voor zorgaanbieders”, zegt Remco van Bemmel, directeur van Mathot Medische Speciaalzaken. “De oplossing van Abecon kwam daarbij als beste uit de bus, met name vanwege het feit dat Abecon een standaard ERP-platform verbindt met een standaard add-on voor zorgaanbieders. Hierbij kunnen onze specifieke processen zoals contractafspraken, Vektis declaratie, eigen bijdragen, zorgdossiers, afsprakenplanning en dergelijke perfect worden ondersteund door standaard software. Naast de volledig geïntegreerde totaal oplossing heeft ook het grote aantal overige gebruikers binnen onze branche van de Abecon zorgoplossing, bij ons doorslaggevend gewerkt bij de besluitvorming.”

Mathot Medische Speciaalzaken is landelijk leverancier van medische hulpmiddelen met vestigingen, aanmeet- en spreekuurlocaties door het land. Mathot bestaat sinds 1897 en heeft een uitgebreid assortiment medische hulpmiddelen.  Vanuit de hoofdvestiging in Haarlem en verschillende vestigingen in de Randstad, wordt er gewerkt aan de levering in heel Nederland van gespecialiseerde producten ten behoeve van stoma-, continentie- en wondverzorging alsmede compressietherapie en orthopedie.

© Nationale Zorggids