Logo_index2

Stichting Laurens is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Verzorgingshuizenbranche. De organisatie is een toonaangevende speler op het gebied van verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en revalidatie voor ouderen, aldus de jury. "Laurens onderscheidt zich vooral door de hoge kwaliteit en alle innovatieve nieuwe ontwikkelingen." Dit meldt TV Media Partners.

Met circa 35 verzorgings- en verpleeghuizen is Stichting Laurens de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Zij levert zorg en dienstverlening die met de klanten meegroeit, in iedere levensfase. Laurens wil haar klanten helpen zo prettig mogelijk oud te worden, op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en zoveel mogelijk met gebruik van hun eigen mogelijkheden.

De Nominatiecommissie ziet in Stichting Laurens een stabiele, vooruitstrevende onderneming die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft. De zorglocaties van Laurens zijn uitstekend toegesneden op de wensen van haar klanten, waardoor zij in staat zijn zoveel mogelijk hun eigen manier van leven te behouden. Zo scoren de huizen van Laurens onverminderd hoog: Liduina en Stadzicht ontvingen onlangs 4 respectievelijk 3 Gastvrijheidssterren. "Tevens onderscheidt Laurens zich door haar innovatieve instelling en ontwikkelt zij tal van nieuwe initiatieven, zoals het binnenkort op te leveren revalidatielocatie Intermezzo Zuid nabij het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam-Zuid", stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

© Nationale Zorggids