Logo_promedico-logo-e1444227668578

Afgelopen week verwelkomde Promedico Huisartsenpraktijk De Paltz uit Den Dolder als 350e aanbieder van het Promedico Patiëntportaal. Ruim 130.000 patiënten maken nu gebruik van de online diensten, zoals afspraken maken, herhaalmedicatie aanvragen en e-consults.

Eind 2014 vierde Promedico samen met Pharmeon en het Huisartsenteam Dudok uit Breda de 100e ingebruikname van het portaal. In anderhalf jaar tijd neemt de populariteit van e-health buitengewoon snel toe. Dat is niet zo vreemd: met het portaal bespaart uw praktijk tijd door efficiëntere afhandeling van herhaalmedicatie en afspraken en speelt u in op een groeiende behoefte bij patiënten.

De ontwikkelingen voor het portaal staan niet stil. Pharmeon en Promedico werken samen aan het uitbreiden van de huidige mogelijkheden. Straks is het onder andere mogelijk om de patiënt inzage te geven in onderzoeksuitslagen en worden herinneringen voor afspraken geautomatiseerd verzonden. Ook testen momenteel diverse praktijken een app van het Patiëntportaal. De app komt later dit jaar beschikbaar.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een persoonlijke demo? Bel 030-6016616 of mail naar verkoop@promedico.nl.

(Advertorial)