Logo_logo_hrmindezorg_logo_ret

Ook dit jaar is weer het jaarcongres ‘HRM in de Zorg’, van organisator CKC Seminars. Op dinsdag 20 september komen HR-directies en – managers weer samen om te praten over HR in de zorgsector. Wilt u aanwezig zijn bij dit congres? Gebruik de kortingscode Zorg16-50k-NatZorg en krijg 50 euro korting + tweede persoon gratis!

Zorgorganisaties dienen te worden voorbereid op alle veranderingen in de zorg en op de arbeidsmarkt. Ook als we kijken naar trends in de zorg, zoals flexibilisering van de arbeidsmarkt, digitalisering van werk, positionering van de zorginstelling, lean in de zorg en zelfsturende teams.

Vijf keynote sprekers, waaronder managementgoeroe Jaap Peters en Bertine Lahuis, zorgmanager van het jaar 2016, spreken onder andere over zelforganiserende teams, van organisatie naar organiseren en normen en waarden in de zorg.

Bovendien zijn er diverse praktijkcases en praktijkgerichte workshops te bezoeken. Inschrijven kan via www.hrmindezorg.nl met gebruik van kortingscode Zorg16-50k-NatZorg. Met de 50 euro korting betaalt u slechts 245 euro (non-profit). Nodig één van uw collega’s of netwerkcontacten uit, want elk tweede persoon neemt via de kortingscode namelijk gratis deel.

Praktisch:
Wanneer? Dinsdag 20 september 2016
Waar? Congrescentrum Spant! in Bussum
Voor wie? HR-, directie-, lijnmanagers werkzaam in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties, gehandicaptenzorg, GGZ, zorgverzekeraars of zorgkantoren
Hoe? Aanmelden met kortingscode Zorg16-50k-NatZorg (onder het kopje Kosten 'Ik heb een kortingscode' aanvinken)

Door: Redactie Nationale Zorggids