Logo_thedecisioninstitute_logo-rgb-highres

Heeft u al eens gehoord over Value-Based Health Care of bent u op zoek naar handvatten om patiëntwaarde te verhogen en zorgkosten te reduceren? Zoek niet verder en maak op 9 september op een praktische manier kennis met het gedachtegoed van prof. Michael Porter: Value-Based Health Care.  

Met deze masterclass wordt in 2,5 uur het fundament gelegd om zelf aan de slag te gaan met Value-Based Health Care (VBHC) binnen uw eigen organisatie. VBHC is een gedachtegoed dat wij ook wel kennen als 'waardegedreven zorg'. Het concept gaat over de herinrichting van het zorgsysteem, met als centrale focus het maximaliseren van de patiëntwaarde. De insteek van VBHC heeft al vele organisaties in de zorg, nationaal en internationaal, geïnspireerd deze manier van denken te adopteren.
Deze masterclass biedt enerzijds een interactief college over de basisbegrippen van ValueBased Health Care, gegeven door Vincent Wiersma, MSc. en dr. Ton Hanselaar. Anderzijds is het een training waarin beschikbare tools voor uw organisatie de revue zullen passeren, zodat u een praktische start met VBHC kan maken
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over Value-Based Health Care? Kom dan op 9 september naar de masterclass 'Een praktische introductie in Value-Based Health Care'. 
Schrijf u hier in voor deze masterclass op 9 september 2016.
 

(Advertorial)