Logo_dichterbijdementie_rgb.8dbd059294968c19a49ccf3bf72c76df

Er is tegenwoordig veel informatie te vinden over wat dementie is en wat de bijbehorende symptomen zijn. Echter is er tot nu toe vrij weinig bekend over het veranderende gedrag van mensen met dementie en hoe daarmee om te gaan. Daarom biedt Stichting Geriant sinds kort de e-learning ‘Dichter bij dementie’ aan. In deze cursus krijgen mantelzorgers en zorgverleners van mensen met dementie handvatten voor de omgang met hun naaste of cliënt. 

De tweeledige e-learning van Geriant is op ieder moment te volgen via de computer of tablet. In deel 1 leren de deelnemers dementie beter te begrijpen en doorgronden. En in deel 2 komen praktische omgangstips aanbod. De cursus duurt in totaal zo’n drie tot vier uur en eindigt met een test. Deelnemers kunnen bij succesvolle afronding een certificaat aanvragen.

Winnen
De Nationale Zorggids mag twee keer de cursus ‘Dichter bij dementie’ ter waarde van 49,50 euro weggeven! Bent u mantelzorger, verzorger of bijvoorbeeld medewerker bij een zorgloket? Laat ons dan onder het Facebookbericht over de actie weten waarom u baat heeft bij de e-learning. Op maandag 5 december maken we twee winnaars bekend!

Kijk voor meer informatie over de online cursus op de website van Geriant